Grenzeloze incasso oplossingen

Overzicht Resultaten

“Zieke” werknemer eist ontslagvergoeding

Deze zaak betrof een verzoek tot Ontbinding arbeidsovereenkomst. Een vordering van een ex-werknemer die tevens de ex-partner was van de werkgever. European Credit Control vertegenwoordigde in deze zaak de werkgever. De werkgever was toentertijd nog maar een start-up en éénpitter. Na een heftige break-up tussen de partners in privé kwam een van hen thuis te zitten.

Lees meer >

Incasso van gedeeltelijke overnamesom

De eiseres was al bij eerdere advocaten langs geweest met deze restantvordering. Een van die advocaten die de zaak had aangenomen heeft zelfs de advocaat van de tegenpartij opgebeld en vermeend gezegd: “Amici, laten wij dit afdoen met een schikking want zeg nu zelf dit bedrag leent zich niet voor een procedure”.

Lees meer >

Bouwbedrijf vs Bouwbedrijf

Deze zaak betrof een restantvordering voor de bouw van een kelder. Nadat het minnelijke traject onsuccesvol was en overging in een gerechtelijk traject betaalde de debiteur een gedeelte van de hoofdsom. Na een rechtszitting en een tussenvonnis werd er alsnog conservatoir beslag gelegd op de bankrekening aangezien het vermoeden bestond dat de debiteur alleen tijd wilde rekken.

Lees meer >