Grenzeloze incasso oplossingen

Over ONS TEAM

In het kort over ons. Al sinds 2004 is European Credit Control de juiste partner als u een vordering heeft op een buitenlandse debiteur. Natuurlijk kennen wij ook de weg in Nederland, maar onze focus ligt bij incasso in de Europese Unie. European Credit Control is een platte kleine organisatie, maar met een scoop die alle lidstaten van de Europese Unie dekt.

In elke lidstaat hebben wij een vast partnerkantoor waarmee wij in de meeste gevallen al vanaf het begin op contractuele basis samenwerken. Deze kantoren benaderen uw debiteuren volgens meest recente lokale ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Zij weten waar de valkuilen zitten in het lokale systeem en hebben de oplossingen voor die situaties meermaals toegepast. 

U wordt altijd in uw eigen taal op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in uw dossiers.

Over onze motivatie

Al sinds 2004 is European Credit Control de juiste partner als u een vordering heeft op een buitenlandse debiteur, maar natuurlijk kennen wij ook de weg in de wereld van de nationale incasso. Wij vinden dat als iemand iets koopt en dat product is goed en juist geleverd dan moet dat product of dienst betaald worden. Er zou geen of weinig onderscheid moeten zijn tussen een Nederlandse of buitenlandse koper/debiteur. Daarom stimuleren wij het gebruik van Europese en dus grensoverschrijdende wet- en regelgeving op het gebied van incasso. 

Tom Grims
Founder European Credit Control

Waarom European Credit control?

Resultaatgericht zijn betekent voor ons dat wij ons vanaf het begin van de opdracht, richten op het voor u best mogelijke resultaat. Ook helpen wij u bij het eventueel aanpassen van bedrijfsprocessen om onbetaalde facturen te voorkomen. Een beter resultaat kunt u niet wensen.

Onze provisie tarieven zijn liggen vooraf vast. Bij vorderingen boven de € 50.000,-maken wij individueel passende prijsafspraken. Bij  uurtarieven waarbij een inschatting moet worden gemaakt van de benodigde tijd, doen wij dat eerlijk en transparant. Eventueel meerwerk is nooit meer dan 10% van de initiële inschatting. Additionele kosten zoals voor griffierecht en betekening worden vooraf ter goedkeuring aan u voorgelegd. 

Wij houden u van A tot Z op de hoogte van de voortgang. Waar mogelijk krijgt u toegang tot ons behandelsysteem. Hiermee kunt u de acties die in uw dossier(s) ondernomen worden, op de voet volgen. 

Dien hier uw vordering in! ‍ ‍ ‍

Vul hier het formulier in en wij gaan meteen voor u aan de slag.

meteen juridisch advies nodig?

Neem nu contact met ons op of stel uw vraag online!