GRENZELOZE INCASSO OPLOSSINGEN

Juridische bijstand en advies

In onze juridischer wordende samenleving komen wij steeds vaker in aanraking met wet- en regelgeving. European Credit Control levert juridische bijstand en advies in diverse conflicten zakelijk en voor consumenten.

Juridisch advies bij zakelijke conflicten

Ondernemers kunnen rekenen op onze ondersteuning bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. Wij helpen bij zakelijke conflicten op het gebied van contractenrecht, arbeidsrecht en internationaal privaatrecht. Heeft u problemen met het gebruik van uw voorwaarden? Wilt u weten wat de regels zijn voor de toepasbaarheid in grensoverschrijdende overeenkomsten? Wij kunnen u helpen met al deze vragen. Ook als dit speelt in een ander land van de Europese Unie.

Juridisch advies voor Consumenten

Voor consumenten gelden er andere juridische zaken, zoals aankopen die bij thuiskomst niet blijken te functioneren. Of diensten die worden geleverd maar niet voldoen aan de gemaakte afspraak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tuinhuis dat niet goed in elkaar is gezet door de bouwers, of een loodgieter die z’n werk niet goed heeft gedaan. En wat als u te maken krijgt met bedrijven die algemene voorwaarden hanteren die niet door de beugel kunnen?

In al deze gevallen kunt u steunen op de kennis en expertise van onze juridisch specialisten. Neem nu gratis contact met ons op. We bespreken graag de juridische mogelijkheden die kunnen zorgen voor een oplossing.

STUUR ONS EEN BERICHT >

Dien meteen uw vordering in!


Vul hier het formulier in en wij gaan meteen voor u aan de slag. Vordering indienen

Nu advies nodig? Wacht niet langer en neem contact op!


Neem nu contact met ons op of stel uw vraag online!
Contact
  • European Credit Control doet onze facturering en debiteurenbeheer. Ontzettend tevreden hierover. Sinds zij dit voor ons doen is werk uit handen genomen dat anders heel veel tijd kost voor ons. Ook betalen onze klanten nu altijd op tijd wat ook veel stress en tijd scheelt. Hierdoor is het klantencontact veel beter geworden en kunnen wij ons richten op datgene waar we goed in zijn: videocontent maken waar onze klanten blij van worden. Ook heeft European Credit Control sinds ze voor ons gestart zijn twee rechtzaken gevoerd in een juridisch dispuut en met succes afgerond. To the point, snel en heel effectief. Heel blij mee.

    Patrick Don - Eigenaar Briteminds Media

  • European Credit Control behandeld voor ons de incasso in het buitenland sinds 2011 naar volle tevredenheid. Zij incasseren voor ons voornamelijk binnen de EU maar ook in Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. ECC maakt gebruik van een systeem waarin wij al onze vorderingen ongeacht het land van de debiteur, op de voet kunnen volgen. Dit geeft helderheid in de afhandeling. Waar nodig maken zij gebruik van de verkorte Europese procedures als het nodig blijkt om gerechtelijk de vordering af te dwingen. Omdat deze stappen in het land van de debiteur worden ondernomen wordt veel geld bespaard. De tarieven voor juridische ondersteuning zijn zeer gunstig en op maat. Wij zijn blij met hun dienstverlening.

    Tom van den Hurk - Credit Manager EMEA & APAC

  • Sinds juni 2016 beheert ECC het incaseren van onze vorderingen. Wij versturen zelf de herinneringen en aanmaningen. Als betaling alsnog uitblijft dragen wij de vordering aan European Credit Control over. Wij zijn over hun dienstverlening zeer tevreden. De lijnen zijn erg kort en er wordt snel en duidelijk gereageerd op onze vragen en e-mails. Ook wordt 95% van de uit handen gegeven zaken alsnog geïncasseerd en ontvangen wij hierover zelfs nog wat rente en kostenvergoeding. En mocht deze minnelijke incasso niet lukken dan verzorgen zij ook de juridische gang naar de rechtbank. Kortom, een prettig en goed incassobureau waarmee het prettig zakendoen is en die de incasso’s op een correcte en nette manier verzorgt.

    Fred van der Bruggen - Finance