GRENZELOZE INCASSO OPLOSSINGEN

Internationale Incasso

Bij een incassoprocedure in een ander land krijgt u al snel te maken met complexe wet- en regelgeving in het betreffende land. Ook taalbarrières en culturele verschillen maken vorderingen in het buitenland lastig en tijdrovend. De regels betreffende minnelijke en gerechtelijke incasso kunnen nogal van de regels in Nederland afwijken. European Credit Control heeft kennis van alle lokale wet- en regelgeving en weet hier dus goed mee om te gaan.

Europese wet- en regelgeving

Naast lokale wet- en regelgeving bestaan er ook Europese wetten en regels. Hier krijgt u onherroepelijk mee te maken als u in een ander Europees land een vordering probeert te incasseren. Bij European Credit Control kennen we de diverse Europese regels van binnen en van buiten. Omdat we een zorgvuldig opgebouwd netwerk van juridisch specialisten door heel Europa hebben blijven we ook continue op de hoogte van de laatste veranderingen en ontwikkelingen. Belangrijk als je zo snel en efficiënt mogelijk tot het gewenste resultaat wilt komen.

Online uw vorderingen volgen

Bij European Credit Control bent u als klant continue op de hoogte van de status van uw vordering. Hier hebben we een speciaal online systeem voor laten bouwen, genaamd ECCO (European Credit Control Overview). Zo bent u iedere dag live op de hoogte van alle handelingen die we voor u uitvoeren, de eventuele reacties van de debiteur én de resultaten die voor u worden geboekt.

Persoonlijk contact

We geloven in persoonlijk contact. Daarom heeft u bij ons maar één aanspreekpunt. Wel zo prettig als het gaat om internationale incasso. Bij delicate juridische zaken zoals deze is het belangrijk om geen miscommunicatie te krijgen. En communiceren met mensen die een andere taal spreken maakt het er niet gemakkelijker op. Daarom doen onze meertalige specialisten dat voor u. En u, u heeft altijd contact met uw persoonlijke contactpersoon bij ons op het hoofdkantoor.

Wilt u ook weten hoe u het beste een internationale incasso kunt starten? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Dien meteen uw vordering in!


Vul hier het formulier in en wij gaan meteen voor u aan de slag. Vordering indienen

Nu advies nodig? Wacht niet langer en neem contact op!


Neem nu contact met ons op of stel uw vraag online!
Contact
  • European Credit Control doet onze facturering en debiteurenbeheer. Ontzettend tevreden hierover. Sinds zij dit voor ons doen is werk uit handen genomen dat anders heel veel tijd kost voor ons. Ook betalen onze klanten nu altijd op tijd wat ook veel stress en tijd scheelt. Hierdoor is het klantencontact veel beter geworden en kunnen wij ons richten op datgene waar we goed in zijn: videocontent maken waar onze klanten blij van worden. Ook heeft European Credit Control sinds ze voor ons gestart zijn twee rechtzaken gevoerd in een juridisch dispuut en met succes afgerond. To the point, snel en heel effectief. Heel blij mee.

    Patrick Don - Eigenaar Briteminds Media

  • European Credit Control behandeld voor ons de incasso in het buitenland sinds 2011 naar volle tevredenheid. Zij incasseren voor ons voornamelijk binnen de EU maar ook in Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. ECC maakt gebruik van een systeem waarin wij al onze vorderingen ongeacht het land van de debiteur, op de voet kunnen volgen. Dit geeft helderheid in de afhandeling. Waar nodig maken zij gebruik van de verkorte Europese procedures als het nodig blijkt om gerechtelijk de vordering af te dwingen. Omdat deze stappen in het land van de debiteur worden ondernomen wordt veel geld bespaard. De tarieven voor juridische ondersteuning zijn zeer gunstig en op maat. Wij zijn blij met hun dienstverlening.

    Tom van den Hurk - Credit Manager EMEA & APAC

  • Sinds juni 2016 beheert ECC het incaseren van onze vorderingen. Wij versturen zelf de herinneringen en aanmaningen. Als betaling alsnog uitblijft dragen wij de vordering aan European Credit Control over. Wij zijn over hun dienstverlening zeer tevreden. De lijnen zijn erg kort en er wordt snel en duidelijk gereageerd op onze vragen en e-mails. Ook wordt 95% van de uit handen gegeven zaken alsnog geïncasseerd en ontvangen wij hierover zelfs nog wat rente en kostenvergoeding. En mocht deze minnelijke incasso niet lukken dan verzorgen zij ook de juridische gang naar de rechtbank. Kortom, een prettig en goed incassobureau waarmee het prettig zakendoen is en die de incasso’s op een correcte en nette manier verzorgt.

    Fred van der Bruggen - Finance