GRENZELOZE INCASSO OPLOSSINGEN

Detacheren

Gespecialiseerd personeel detacheren geeft ons de kans om samen met u uw debiteurenbeheer te optimaliseren. We hebben bij European Credit Control de juiste mensen die u op locatie kunnen bijstaan met kennis en kunde. Altijd op projectbasis, met een vast aantal uren en vooraf vastgestelde kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De gedetacheerde financieel specialist onderzoekt waarom uw debiteuren niet betalen, welke bedrijfsprocessen kunnen worden verbeterd om te zorgen dat dit voortaan wordt voorkomen én hoe uw DSO (Days Sales Outstanding) naar het gewenste niveau kan worden gebracht.

Daarnaast kunnen onze medewerkers (tijdelijk) worden ingezet om uw debiteurenafdeling te ondersteunen. Een specialist van European Credit Control komt dan een aantal dagen per week bij u op kantoor helpen het debiteurenbeheer.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

STUUR ONS EEN BERICHT >

Outsourcen

Liever het hele debiteurenbeheer uitbesteden aan European Credit Control? Dit kan. U blijft de controle houden over uw boeken, wij doen het werk. U kunt de voortgang en de kerncijfers realtime volgen online, alleen de dagelijkse zorgen heeft u niet meer.

We kunnen vanaf het allereerste moment voor u het proces regelen en begeleiden. Dit geeft ons de mogelijkheid efficiënt voor u alles op te zetten. Maar, we zijn ook in staat in te springen in een al langer lopend proces.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het outsourcen van uw debiteurenbeheer

STUUR ONS EEN BERICHT >

Dien meteen uw vordering in!


Vul hier het formulier in en wij gaan meteen voor u aan de slag. Vordering indienen

Nu advies nodig? Wacht niet langer en neem contact op!


Neem nu contact met ons op of stel uw vraag online!
Contact
 • European Credit control doet mijn volledige debiteurenbeheer. Zeer open communicatie en meedenken hoe incassozaken voorkomen kunnen worden. Voor iedere onderneming klein of groot kan ik European Credit Control aanbevelen.

  Nico van der Zaan - Eigenaar Social Elephant BV

 • European Credit Control doet onze facturering en debiteurenbeheer. Ontzettend tevreden hierover. Sinds zij dit voor ons doen is werk uit handen genomen dat anders heel veel tijd kost voor ons. Ook betalen onze klanten nu altijd op tijd wat ook veel stress en tijd scheelt. Hierdoor is het klantencontact veel beter geworden en kunnen wij ons richten op datgene waar we goed in zijn: videocontent maken waar onze klanten blij van worden. Ook heeft European Credit Control sinds ze voor ons gestart zijn twee rechtzaken gevoerd in een juridisch dispuut en met succes afgerond. To the point, snel en heel effectief. Heel blij mee.

  Patrick Don - Eigenaar Briteminds Media

 • European Credit Control behandeld voor ons de incasso in het buitenland sinds 2011 naar volle tevredenheid. Zij incasseren voor ons voornamelijk binnen de EU maar ook in Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. ECC maakt gebruik van een systeem waarin wij al onze vorderingen ongeacht het land van de debiteur, op de voet kunnen volgen. Dit geeft helderheid in de afhandeling. Waar nodig maken zij gebruik van de verkorte Europese procedures als het nodig blijkt om gerechtelijk de vordering af te dwingen. Omdat deze stappen in het land van de debiteur worden ondernomen wordt veel geld bespaard. De tarieven voor juridische ondersteuning zijn zeer gunstig en op maat. Wij zijn blij met hun dienstverlening.

  Tom van den Hurk - Credit Manager EMEA & APAC

 • Sinds juni 2016 beheert ECC het incaseren van onze vorderingen. Wij versturen zelf de herinneringen en aanmaningen. Als betaling alsnog uitblijft dragen wij de vordering aan European Credit Control over. Wij zijn over hun dienstverlening zeer tevreden. De lijnen zijn erg kort en er wordt snel en duidelijk gereageerd op onze vragen en e-mails. Ook wordt 95% van de uit handen gegeven zaken alsnog geïncasseerd en ontvangen wij hierover zelfs nog wat rente en kostenvergoeding. En mocht deze minnelijke incasso niet lukken dan verzorgen zij ook de juridische gang naar de rechtbank. Kortom, een prettig en goed incassobureau waarmee het prettig zakendoen is en die de incasso’s op een correcte en nette manier verzorgt.

  Fred van der Bruggen - Finance