GRENZELOZE INCASSO OPLOSSINGEN

De oplossingen van European Credit Control

 • Internationale Incasso

  Internationale incasso is waar we goed in zijn bij European Credit Control. Al ruim 25 jaar helpen we bedrijven vorderingen te incasseren in andere Europese landen. Met een netwerk van juridisch specialisten zijn we in staat met de juiste wet- en regelgeving in heel Europa achter wanbetalers aan te gaan...
 • Nationale incasso

  Heeft uw klant nog steeds niet betaald? Dan kunt u European Credit Control inschakelen. Logischerwijs behouden wij waar mogelijk uw klantrelatie. In Nederland is het voor een juiste incassopraktijk nodig dat u op de hoogte bent van een groot aantal onderwerpen die waarschijnlijk voor u geen alledaagse kost zijn. Verzuim, de verplichtingen van de..
 • Debiteurenbeheer

  European Credit Control helpt u met uw debiteurenbeheer. U kunt het volledig uit handen geven of samen met ons uw procedures reviewen. Het aanscherpen en perfectioneren van uw debiteurenbeheer zal uw DSO verlagen en meer cashflow opleveren. Neem nu contact met ons op om te zien wat wij voor u..
 • Detacheren en Outsourcen

  Bij European Credit Control bieden we klanten ondersteuning met debiteurenbeheer. Niet alleen als het te laat is, maar juist ook daarvoor. We kunnen gespecialiseerde professionals detacheren of het vervelende werk uit handen nemen door het volledige debiteurenbeheer op ons te nemen. Dit kan door onze arbeidskrachten (tijdelijk) bij u op..
 • Juridische bijstand

  In onze samenleving worden we steeds meer geconfronteerd met juridische zaken, wet- en regelgeving. Of je nu een bedrijf bent of een consument. Voor bedrijven gaat het misschien om de inhoud van de algemene voorwaarden. Of verkoop- en arbeidscontracten en de mogelijke ontbinding hiervan. Ook het betaald krijgen van geleverde..
 • Voorbeeldbrieven

  Elk bedrijf heeft een eigen manier van werken, maar slecht op elkaar afgestemde interne procedures kunnen grote gevolgen hebben. European Credit Control kan u helpen deze processen strak te trekken te beginnen bij het verschaffen van voorbeeldbrieven. Om te voldoen aan een aantal regels in verband met incasso luistert de..
 • European Credit Control doet onze facturering en debiteurenbeheer. Ontzettend tevreden hierover. Sinds zij dit voor ons doen is werk uit handen genomen dat anders heel veel tijd kost voor ons. Ook betalen onze klanten nu altijd op tijd wat ook veel stress en tijd scheelt. Hierdoor is het klantencontact veel beter geworden en kunnen wij ons richten op datgene waar we goed in zijn: videocontent maken waar onze klanten blij van worden. Ook heeft European Credit Control sinds ze voor ons gestart zijn twee rechtzaken gevoerd in een juridisch dispuut en met succes afgerond. To the point, snel en heel effectief. Heel blij mee.

  Patrick Don - Eigenaar Briteminds Media

 • European Credit Control behandeld voor ons de incasso in het buitenland sinds 2011 naar volle tevredenheid. Zij incasseren voor ons voornamelijk binnen de EU maar ook in Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. ECC maakt gebruik van een systeem waarin wij al onze vorderingen ongeacht het land van de debiteur, op de voet kunnen volgen. Dit geeft helderheid in de afhandeling. Waar nodig maken zij gebruik van de verkorte Europese procedures als het nodig blijkt om gerechtelijk de vordering af te dwingen. Omdat deze stappen in het land van de debiteur worden ondernomen wordt veel geld bespaard. De tarieven voor juridische ondersteuning zijn zeer gunstig en op maat. Wij zijn blij met hun dienstverlening.

  Tom van den Hurk - Credit Manager EMEA & APAC

 • Sinds juni 2016 beheert ECC het incaseren van onze vorderingen. Wij versturen zelf de herinneringen en aanmaningen. Als betaling alsnog uitblijft dragen wij de vordering aan European Credit Control over. Wij zijn over hun dienstverlening zeer tevreden. De lijnen zijn erg kort en er wordt snel en duidelijk gereageerd op onze vragen en e-mails. Ook wordt 95% van de uit handen gegeven zaken alsnog geïncasseerd en ontvangen wij hierover zelfs nog wat rente en kostenvergoeding. En mocht deze minnelijke incasso niet lukken dan verzorgen zij ook de juridische gang naar de rechtbank. Kortom, een prettig en goed incassobureau waarmee het prettig zakendoen is en die de incasso’s op een correcte en nette manier verzorgt.

  Fred van der Bruggen - Finance