Juridische bijstand en advies

In onze juridischer wordende samenleving komen wij steeds vaker in aanraking met wet- en regelgeving. European Credit Control levert juridische bijstand en advies in diverse conflicten zakelijk en voor consumenten.

Juridisch advies bij zakelijke conflicten

Ondernemers kunnen rekenen op onze ondersteuning bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. Wij helpen bij zakelijke conflicten op het gebied van contractenrecht, arbeidsrecht en internationaal privaatrecht. Heeft u problemen met het gebruik van uw voorwaarden? Wilt u weten wat de regels zijn voor de toepasbaarheid in grensoverschrijdende overeenkomsten? Wij kunnen u helpen met al deze vragen. Ook als dit speelt in een ander land van de Europese Unie.

Juridisch advies voor Consumenten

Voor consumenten gelden er andere juridische zaken, zoals aankopen die bij thuiskomst niet blijken te functioneren. Of diensten die worden geleverd maar niet voldoen aan de gemaakte afspraak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tuinhuis dat niet goed in elkaar is gezet door de bouwers, of een loodgieter die z’n werk niet goed heeft gedaan. En wat als u te maken krijgt met bedrijven die algemene voorwaarden hanteren die niet door de beugel kunnen?

In al deze gevallen kunt u steunen op de kennis en expertise van onze juridisch specialisten. Neem nu gratis contact met ons op. We bespreken graag de juridische mogelijkheden die kunnen zorgen voor een oplossing.

STUUR ONS EEN BERICHT >

Dien meteen uw vordering in!

Vul hier het formulier in en wij gaan meteen voor u aan de slag.

Nu advies nodig? Wacht niet langer en neem contact op!

Neem nu contact met ons op of stel uw vraag online!