Internationale Incasso

Bij een incassoprocedure in een ander land krijgt u al snel te maken met complexe wet- en regelgeving in het betreffende land. Ook taalbarrières en culturele verschillen maken vorderingen in het buitenland lastig en tijdrovend. De regels betreffende minnelijke en gerechtelijke incasso kunnen nogal van de regels in Nederland afwijken. European Credit Control heeft kennis van alle lokale wet- en regelgeving en weet hier dus goed mee om te gaan.

Europese wet- en regelgeving

Naast lokale wet- en regelgeving bestaan er ook Europese wetten en regels. Hier krijgt u onherroepelijk mee te maken als u in een ander Europees land een vordering probeert te incasseren. Bij European Credit Control kennen we de diverse Europese regels van binnen en van buiten. Omdat we een zorgvuldig opgebouwd netwerk van juridisch specialisten door heel Europa hebben blijven we ook continue op de hoogte van de laatste veranderingen en ontwikkelingen. Belangrijk als je zo snel en efficiënt mogelijk tot het gewenste resultaat wilt komen.

Online uw vorderingen volgen

Bij European Credit Control bent u als klant continue op de hoogte van de status van uw vordering. Hier hebben we een speciaal online systeem voor laten bouwen, genaamd ECCO (European Credit Control Overview). Zo bent u iedere dag live op de hoogte van alle handelingen die we voor u uitvoeren, de eventuele reacties van de debiteur én de resultaten die voor u worden geboekt.

Persoonlijk contact

We geloven in persoonlijk contact. Daarom heeft u bij ons maar één aanspreekpunt. Wel zo prettig als het gaat om internationale incasso. Bij delicate juridische zaken zoals deze is het belangrijk om geen miscommunicatie te krijgen. En communiceren met mensen die een andere taal spreken maakt het er niet gemakkelijker op. Daarom doen onze meertalige specialisten dat voor u. En u, u heeft altijd contact met uw persoonlijke contactpersoon bij ons op het hoofdkantoor.

Wilt u ook weten hoe u het beste een internationale incasso kunt starten? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Dien meteen uw vordering in!

Vul hier het formulier in en wij gaan meteen voor u aan de slag.

Nu advies nodig? Wacht niet langer en neem contact op!

Neem nu contact met ons op of stel uw vraag online!