Detacheren

Gespecialiseerd personeel detacheren geeft ons de kans om samen met u uw debiteurenbeheer te optimaliseren. We hebben bij European Credit Control de juiste mensen die u op locatie kunnen bijstaan met kennis en kunde. Altijd op projectbasis, met een vast aantal uren en vooraf vastgestelde kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De gedetacheerde financieel specialist onderzoekt waarom uw debiteuren niet betalen, welke bedrijfsprocessen kunnen worden verbeterd om te zorgen dat dit voortaan wordt voorkomen én hoe uw DSO (Days Sales Outstanding) naar het gewenste niveau kan worden gebracht.

Daarnaast kunnen onze medewerkers (tijdelijk) worden ingezet om uw debiteurenafdeling te ondersteunen. Een specialist van European Credit Control komt dan een aantal dagen per week bij u op kantoor helpen het debiteurenbeheer.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

STUUR ONS EEN BERICHT >

Outsourcen

Liever het hele debiteurenbeheer uitbesteden aan European Credit Control? Dit kan. U blijft de controle houden over uw boeken, wij doen het werk. U kunt de voortgang en de kerncijfers realtime volgen online, alleen de dagelijkse zorgen heeft u niet meer.

We kunnen vanaf het allereerste moment voor u het proces regelen en begeleiden. Dit geeft ons de mogelijkheid efficiënt voor u alles op te zetten. Maar, we zijn ook in staat in te springen in een al langer lopend proces.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het outsourcen van uw debiteurenbeheer

STUUR ONS EEN BERICHT >

Dien meteen uw vordering in!

Vul hier het formulier in en wij gaan meteen voor u aan de slag.

Nu advies nodig? Wacht niet langer en neem contact op!

Neem nu contact met ons op of stel uw vraag online!